MEJ CUP

Kuukauden kohokohta on jaoksen oma arvokisa - MEJ CUP

Maastoestejaoksen oma cup, MEJ Cup, järjestetään kuukausittain 28. päivä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on päivää ennen varsinaista kisapäivää, eli normaalitapauksissa 27. päivä. Cupista ilmoitetaan aina kilpailukalenterissa normaalin kisakutsun tavoin. Kisat järjestetään Kisakeskus Bailadorin tai Thrilliumin tiloissa. Cup-sijoituksista saa laatuarvostelussa lisäpisteitä normaalien kisapisteiden lisäksi, joten cup-osallistumiset ovat enemmän kuin suositeltavia. Poikkeuksista cupin järjestämisessä ilmoitetaan erikseen.

Tällä hetkellä MEJ Cup järjestetään kuukausittain Thrilliumissa ja vastuuhenkilönä toimii Veera R.

Jos olet kiinnostunut järjestämään MEJ Cupin omalla tallillasi, laita sähköpostia asiasta [email protected].

Cupin rajoitukset


- Luokkiin otetaan rajattomasti osallistujia.
- Yhdeltä ratsastajalta max. 10 hevosta / luokka.
- Sama hevonen saa mennä max. 2 luokkaa.
- Sijoittuneiden määrä cupeissa on normaalin kaavan mukainen.
- Tulokset arvotaan lyhyellä kaavalla, esimerkiksi tulosautomaatilla.

Luokat

Luokat ovat poikkeuksetta seuraavat:
1. 40cm
2. 60cm
3. 80cm
4. 90cm
5. 100cm
6. 110cm
7. 120cm
8. 130cm

Cup-luokkia on uudistettu 09/18 ja ne otetaan käyttöön 10/18 Cupissa. Samalla mukaan otettiin yhdeksäs luokka, tuotosluokka. Tuotosluokassa ratsastajan tulee ilmoittaa osallistumisessaan hevosen taso ja liittää osallistumiseensa mukaan pyydetty tuotos. Tuotosluokka ei ole mukana cupissa kuukausittain, vaan cupin järjestäjä saa päättää ottaako luokan mukaan. Samoin cupin järjestäjän on hankittava luokalle tuomari tai tuomaroitava luokka itse. Jos järjestäjä tuomaroi itse tuotosluokan, ei hän tällöin saa itse osallistua luokkaan.

Cup-päivämäärää on vaihdettu 11/18 15. päivästä 28. päivään, jotta saadaan pidempi osallistumisaika, kun Cup-kutsu pääasiassa ilmestyy aina ko. kuukauden alussa.

kuvat © VRL-04000